Вчера около 16:15 часа, на кръстовището на ул. «Рила» и ул.

...
Вчера около 16:15 часа, на кръстовището на ул. «Рила» и ул.
Коментари Харесай

Внимавайте с електрическите тротинетки! Дете пострада при пътен инцидент във Варна

Вчера около 16:15 часа, на кръстовището на ул. «Рила» и ул. «Братя Миладинови» във Варна, невръстен лидер на електрическа тротинетка, не съблюдава преимуществото на дясностоящия, не пропуща и се блъска в «Форд».

``
реклама

Вследствие на случая детето е получило контузни пострадвания, прегледано е и освободено, без заплаха за живота, оповестиха от полицията във Варна. 

Още четирима души са потърпевши при произшествия по варненските улици за миналото денонощие.  Малко преди среднощ на бул. «Цар Освободител» 22-годишната лидерка на «Пежо» К.А. от Варна, губи надзор и блъска «Дачия», който се движи насрещно. Вследствие на случая лидерът на втората кола (38 г.) е получил фрактура на ребра и разкъсвания на черен дроб и далак, като същият е настанен за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота. Водачката на първия автомобил е получила травма на глава. По случая има формирано досъдебно произвеждане.
Около 10:45 часа, на кръстовището на ул. «Ружа» и ул. «Лотус», 36-годишният лидер на товарен  «Мерцедес» К.Т. от с. Звездица,  не съблюдава преимуществото на дясностоящия, не пропуща и блъска «Ауди». Вследствие на случая две деца от лекия автомобил са получили контузни пострадвания, прегледани са и освободени, без заплаха за живота.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР